Donationer 40 års jub

I forbindelse med Lions club Skødstrups
       40 års Jubilæum

Vi vil gerne via vore donationer tilgodese flest mulige såvel unge som ældre i vort nærområde og det er os en stor glæde at kunne afsløre at følgende er udvalgt.

Åstrup Sportsrideklub

kr. 25.000

Her ydes et stort arbejde for unge heste interesserede i vort område og donationen gives til køb af en ny hest da den gamle er slidt op.

FDF
kr. 25.000

Unge har i dag brug for flere tilbud for at hive dem væk fra computeren og det er os en stor glæde at kunne give donationen til køb af en klatrevæg, vi håber at den vil blive til stor gavn.

Sportsforeningen Gymnastik-afd.
kr. 10.000

Gymnastik afdelingen er den største afdeling i vor sportsforening og her er brug for mange rekvisitter og de er dyre at anskaffe, derfor er vi glade for at kunne give et bidrag til en springmåtte.

Det var så de unge og nu går vi over til de lidt ældre

Brugerrådet ved Rosenbakken
kr. 20.000

At rejse er at leve citat fra HC Andersen,      også små udflugter ud i det blå er til stor glæde for vor gamle i området og med ønsket om rigtig mange gode busture donerer vi tilskud til en bus

Egnsarkivet
kr. 10.000

Egnsarkivet lever et stille liv og kræfterne bagved gør et stort stykke arbejde for at bevare vor lokale kultur arv og nu hvor de skal til at flytte i nye lokaler ønsker vi at donere et beløb til køb af møbler.

Flagalléen
kr.  5.000

Her i området er vi stolte af vor Flagalle der en den længste i Danmark, mange tænker dog nok ikke på at der bruges mange timer til lapning af flag, maling af stænger, opstilling på de 7 flagdage samt arbejdet med udleje af stænger og alt dette gøres vederlagsfrit derfor vil vi gerne donere et beløb til kræfterne bag flagalléen

Skødstrup Menigheds Pleje
kr. 5.000

Trods stor velstand i Danmark bliver der flere danskere der har svært ved at kunne afholde de ekstra udgifter der skal til i julemåneden, vi vil gerne donere et beløb til Skødstrup Menigheds Pleje således at flere værdigt trængende kan komme i betragtning i år.