Jul i Skrald

Jul i Skrald Skovridergård

lørdag d. 14. og søndag d. 15. december  2019

Begge dage    fra kl. 10.00 til  kl 16 .00

Det traditionsrige julemarked i Skrald Skovridergård, ved jernbaneoverskæringen mellem Løgten og Hornslet bliver sikkert igen årets juleudflugtsmål for mange fra hele området.
Lions Skødstrup har nu afholdt dette julemarked 51 år i træk, så vær med til at udbygge denne tradition.

Her er muligheden for juleudflugt med hele familien, der vil få en oplevelse med enten selv at skove et juletræ, eller vælge et af de flotte træer der er fældet.

Besøg den varme lade, hvor julenisserne hygger med gløgg, æbleskiver, pølser, øl og sodavand, i Nissehulen er der den populære fiskedam for børnene og salg af "julesager".

Bag laden er der rødgran, ædelgran, pyntegrønt og netning af træer.

Spænding er der i Tombolaen med de mange fine gevinster, i gården er der også aktivitet i Kramboden med fremstilling af lækre chokoladejulegrise og frugtfigurer overtrukket med chokolade.

Søndag kl 12.45 og 13.45 underholder
SKØDSTRUP - LØGTEN KORET.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål.

Betaling kontant og MobilePay.