Jul i Skrald

Jul i Skrald Skovridergård

lørdag d. 11. og søndag d. 12. december  2021

Begge dage    fra kl. 10.00 til  kl 16 .00

Vi håber på og regner med at Fru Frederiksen, Hr Brostrøm og diverse Covid-19 varianter tillader, at vi igen kan genoptage vores traditionrige julearrangement i Skrald Skovridergaard, Løgtenvej 91, 8543 Hornslet (ved baneoverskæringen mellem Løgten og Hornslet).

I mere end 50 år har Lions Skødstrup her arrangeret julehygge for hele familien og det er fornøjelse at se tredje generation nu dukker op. For mange bliver det ikke rigtig jul, før de har været i Skrald og hente juletræet.

Der vil være en oplevelse ved enten selv at skove et juletræ, eller vælge et af de flotte træer der er fældet.

Bag laden er der rødgran, ædelgran og netning af træer og overalt vrimler det med glade nisser og pebernødder.

Besøg også den varme lade, hvor julenisserne hygger med gløgg, æbleskiver, pølser, øl og sodavand, i Nissehulen sælges der julepynt og hjemmelavede julegaver, og vi har den populære fiskedam for børnene.

Spænding er der i Tombolaen med de mange fine gevinster, og i gården er der også aktivitet i Kramboden med fremstilling af lækre chokoladejulegrise og frugtfigurer overtrukket med chokolade.

Søndag kl. 12 til 13 underholder jagthornsblæserne fra Aros Guld Hold.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål.

Se seneste opdateringer på skoedstrup.lions.dk eller på facebook ”Lions Skødstrup.
Der vil komme opdateringer på Facebook såfremt pandemisituationen ændrer sig.

Mange Hilsner
Lions Skødstrup