Jul i Skrald

lørdag d. 12. og søndag d. 13. december  2020

Begge dage    fra kl. 10.00 til  kl 16 .00

Sidste nyt Jul i Skrald Skovridergård

Efter dialog med bevillings afdelingen Århus politi har myndighederne givet tilladelse til salg af juletræer og enkelte produkter.

På baggrund af en beskrivelse af aktiviteter, hvem vi er, og kort over området, har Politiet meddelt at det er udmærket at vi kan
sælge juletræer som alle selv kan gå ud og fælde, det er også lige i vores ånd at familier kan komme ud og få en hyggelig oplevelse.

Vi kan ikke p.t. have nogen form for indendørs aktiviteter, i samarbejde med myndighederne arbejder vi på hvilke tiltag vi kan have ude i det fri.

Vi skal være opmærksomme på at der ikke er grupper over 10 personer i nærheden af hinanden.

Alle ønsker en hyggelig afholdelse af Corona-venlig Jul i Skrald Skovridergård med de begrænsninger som er for nuværende.

Der vil komme opdateringer på Facebook efterhånden som situationen ændrer sig.

Mange Hilsner

Lions Skødstrup