Øvrige donationer

Eksempler på donationer

Lions Club Skødstrup skænker hjertestarter til Kaløvig Bådelaug.

November 2011

Lions Club Skødstrup skænker 50" TV til Rosenbakken.

Præsidenten ved overrækkelsen af det TV, som vi skænkede til Rosenbakken.
Apparatet blev leveret og installeret af Løgten Radio , som fandt en god rabatpris til Lions.
November 2011.

Lions Club Skødstrup skænker hjertestarter til sportsforeningen.

Nu er der større chance for at redde liv, hvis en borger i området skulle få hjertestop. Hjertestarteren, som er overdraget til SSF, er ophængt lige inden for indgangen til Skødstruphallen. Den er ikke kun tiltænkt sportsforeningens medlemmer; men også skolens elever og personale - og i øvrigt alle i nærområdet.
Repræsentanter for SSF - Skødstrup Sportsforening, formand for hovedbestyrelsens forretningsudvalg Thomas Agerskov og sekretær Marianne Vonsild, modtager hjertestarteren af Præsident for Lions Club Skødstrup Torben Nielsen.
    Maj 2011

Lions Club Skødstrup skænker 4 digitalkameraer til Plejehjemmet Kløvervangen.

Minderne har man da lov at ha'.
I forbindelse med at Plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup er   blevet total renoveret og igen taget i brug, henvendte Lions Club Skødstrup sig, og spurgte om der var en gave man kunne glæde hjemmets beboere med.
Fra personalets side var der et ønske om at kunne fotografere beboerne i nogle gode og humørfyldte situationer. Senere kan beboerne, de pårørende og besøgende se disse billeder.
Hjemmet havde et enkelt gammelt kamera; men da det nu er opdelt i fire enheder, slog dette ikke rigtig til.
Lions Club kontaktede derfor EXPERT LØGTEN RADIO og fik aftalt en god pris, så der kunne blive til fire nye kameraer.
På billedet ses Lars Ohlsen fra Lions Club ved overrækkelsen til personalets repræsentant Gitte.

Lions Club Skødstrup donerer 5.000,- til Ønskefonden.

Vi har givet 5.000,- til Ønskefonden.
Landsforeningen Ønskefonden har til formål at opfylde ønsker for børn og unge mellem 4 og 18 år, der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter.