Om Lions Skødstrup

Vi er 26 medlemmer i Skødstrup afdelingen af Lions Club, som er en af 312 klubber i Danmark – en af 45.000 klubber med mere end 1,4 mill. medlemmer i 200 lande.

Vores formål er at give til støtte til internationale, nationale eller lokale humanitære formål.

Alle Lions omkostninger til drift af klubberne og organisationen betales udelukkende via vores medlemskontingent. Derfor kan vi med sikkerhed sige at enhver krone givet til Lkions eller indtjent ved et af Lions arrangement, går ubeskåret til velgørende formål.

Lokalt har vi  f. eks. givet støtte til:
Menighedsplejen i Skødstrup Kirke (julepakker), Hospice Djursland, 50” TV til Rosenbakken, Hjertestarter til Idrætsforeningen og FDF, økonomisk støtte til familie i forb. med skoleudlandsreje for datter o. m. a.
Vi støtter årligt 8 – 12  formål med et samlet beløb på 50–100.000,- kr.

Vores vigtigste arrangement er ’Jul i Skrald’, hvor vi sælger juletræer og skaber julestemning i og omkring Laden for hele familien – gennem flere generationer.

Følg os også på Facebook:  Lions Skødstrup