Pølsevognen

Lions Skødstrup har en pølsevogn, som udlejes ubemandet.

Der kræves kraftstik (380/400 Volt med nul), dog kan der etableres reduceret løsning med mindre el.

Der gælder følgende lejebetingelser:

1.     Udlejer leverer og afhenter vognen. Lejer stiller med en person til assistance ved af/ pålæsning.
2.     Lejer sørger for vognen er ryddet og affald fjernet. Udlejer foretager slutrengøring.
3.     Det påhviler lejer at sætte sig ind i korrekt brug af udstyret i vognen. Lejer er ansvarlig for evt. skader, som ukorrekt anvendelse af udstyret måtte afstedkomme.
4.     Lejer er erstatningspligtig for enhver beskadigelse af pølsevognen eller dens udstyr. Mangler ved returnering giver udlejer ret til at kræve effekternes fulde værdi erstattet af lejer.
5.     Udlejer kan ikke gøres ansvarlig, hvis pølsevognen eller udstyr ikke opfylder lejers ønsker.

Pris (endelig pris aftales ved indgåelse af aftale):
1 dags leje incl. levering, afhentning og slutrengøring  kr. 1.500,-
Afstand fra 8541 Skødstrup over 35 km. udløser et transporttillæg på kr. 200,- indtil 60 km., derefter individuel vurdering.
Levering eller afhentning på sene/meget tidlige tidspunkter (evt. aht. vognens sikkerhed) udløser et ulempegebyr på kr. 300,-.

For bestilling eller forespørgsel (om ledighed eller vilkår) send email til lionspolsevogn8541 ved gmail prik com,
eller kontakt Kristen Overgaard på mobil 4226 4850.

Pølsevognsudvalget
Lions Skødstrup