YCE2013

Warning - you are now in black bear country

Af Maiken Juul Nysom Pedersen,

Udsendt af Lions Club Skødstrup

Gentagende gange havde familie og venner foreslået mig, at jeg skulle søge en rejse med Lions Club, som har et udviklings program for unge verden over. Det var med mange tanker og overvejelser, at jeg valgte at sende min ansøgning af sted, men fik heldigvis sendt den. Kort efter jeg havde sendt min ansøgning blev jeg ringet op af den lokale Lions Club, som havde den glædelige nyhed, at jeg havde fået tildelt en rejse til Canada, hvor jeg skulle tilbringe 3 ½ uge
med andre unge.

Det var den 20. juli og jeg var klar til at rejse mod Minnedosa,, som ligger i provinsen Manitoba i det centrale Canada. Uden forventninger, da jeg ikke havde nogen idé om, hvad jeg skulle forvente, og uden den fjerneste idé om, hvilke fantastiske oplevelser jeg havde i vente, gik jeg om bord på flyet.

Da jeg ankom til lufthavnen blev jeg modtaget af den lokale Lions Club, som kørte mig hen til min værtsfamilie. Efter ca. 25 timers rejsetid ankom jeg til min værtsfamilie, som med åbne arme bød mig velkommen i deres hjem og ikke mindst i deres familie. De gjorde det klart fra starten, at jeg vil blive betragtet som et familiemedlem under mit ophold.

Bjørnen jeg mødte ved Sandy Lake, Minitoba.

Tiden i Canada bød på mange oplevelser. Programmet stod på alt lige fra fire stjernet hotel til telttur uden bad og elektricitet. Vi besøgte 3 museer, arbejdede på rockfestival, stod på vandski, besøgte alverdens caféer og shoppede, nogle mere end andre. Men pointen var at vi alle fik nogle dejlige minder og et godt kendskab til hinanden og ikke mindst den canadiske kultur.

Denne oplevelse har ikke alene forbedret mine engelskkundskaber, men også givet mig en masse nye venner udenfor Danmarks grænse og ikke mindst givet mig en masse gode minder. Jeg vil derfor opfordre andre unge til at søge denne
mulighed.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne takke Lions Club, for de mange nye venner, minder og dejlige øjeblikke, som denne rejse bød på. Hjertelig tak, det var mig en ære at deltage.

Rockin' The Fields, med de andre unge fra Lions.